Belföld

Vallomást tett a férfi, aki fojtogatott és meg akart erőszakolni egy nőt Újpalotán

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a szexuális erőszak kísérletével gyanúsított 26 éves B. Pállal szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy áprilisban földre tepert egy nőt, majd késsel fenyegette és erőszakoskodott vele.

A BRFK április 6-án a közösségi médiában megjelenő hír alapján indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Ebben a posztban a nő azt írta, hogy hazafelé tartott a munkahelyéről a délutáni műszakja után, amikor hátulról megtámadta egy férfi, majd leteperte a földre és késsel fenyegette.

Fojtogatott és hiába mondtam, vigyen mindent, nem érdekelte, csak fojtogatott tovább és mondogatta, hogy most elvágom a torkodat. Próbáltam szabadulni, de olyan erő volt benne, hogy akkor és ott már majdnem feladtam, mikor is nagy nehezen meg tudtam fordulni a hátamra, ekkor rám térdelt a mellkasomra és a kést a nyakamhoz tette! És közölte, hogyha kiabálni merek, elvágja a torkom

– írta az újpalotai csevegőben lévő posztjában a nő. Ekkor ért oda egy kutyáját sétáltató férfi, aki meghallotta a nő segítségkérő kiáltásait. Ekkor a támadó leugrott a nőről és elfutott.

A nyomozók felkutatták az áldozatot a hivatalból indított eljárás során, majd azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B.Pált.

A 26 éves budapesti férfit a rendőrök szexuális erőszak bűntett kísérletével gyanúsították meg. Úgy tudjuk, hogy a férfi vallomást tett a kihallgatása során és azt mondta, hogy ittas volt és nem mindenre emlékszik.

A megtámadott nő a segítségére siető járókelőnek köszönhetően szerencsére nem sérült meg. A XV. kerületi nyomozók lezárták a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik