Belföld

Fogva tartott, szexrabszolgaként és cselédként dolgoztatott egy nőt egy lajosmizsei pár

Letartóztatását indítványozta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség annak az emberkereskedelemmel és más bűncselekményekkel gyanúsított lajosmizsei párnak, akik rendszeresen vertek és szexrabszolgaként dolgoztattak egy nőt.

A mentális állapota miatt könnyen befolyásolható nőt különböző ígéretekkel rávettek arra, hogy a családi házukba költözve anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális kapcsolatot létesítsen másokkal. Amikor a későbbiekben a nő megtagadta ezt, akkor a pár megverte.

Állandó felügyelet alatt tartották a nőt és még az ingatlan kapuját is zárva tartották, hogy ne tudjon elmenni. A rendszeres bántalmazással folyamatosan félelemben tartott, személyi szabadságától megfosztott nőt a szexuális cselekmények végzésén túl ház körüli munkák elvégzésére is kényszerítették.

A nyomozók a páros mindkét tagját az emberkereskedelem és kényszermunka súlyosabban minősülő bűntette mellett személyi szabadság megsértésének bűntettével gyanúsították meg. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szökés, elrejtőzés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt kezdeményezte a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik