Belföld

Megszívatta a rablót egy kiskunfélegyházi trafikosnő

Alaposan megszívatta a rablót egy talpraesett kiskunfélegyházi trafikos tegnap este. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy férfi telefonált be a rendőrségre, hogy épp kirabolják az egyik félegyházi dohányboltot.

Kiderült, hogy egy 57 éves helyi lakos röviddel a bejelentést megelőzően bement az üzletbe, majd megfenyegette az ott dolgozó középkorú nőt, és a bevétel átadására szólította fel. Az asszony megijedt, de volt annyi lélekjelenléte, hogy kiszaladjon a boltból és csapdába ejtse a támadót.

Gyorsan becsukta a bejárati ajtót és a kilincset tartva beszorította a rablót a boltba. Ezt vette észre egy férfi, aki pár perccel korábban távozott az üzletből. A nő segítségére sietett, értesítette a rendőrséget, és a járőrök kiérkezéséig a helyszínen maradt.

A rablót nem különösebben zavarta az, hogy fogságba esett, miközben a rendőrökre várt, biztos, ami biztos alapon, kifosztotta a kasszát. A közel 80 ezer forint előkerült a ruházatából, azt a károsult visszakapta. A rablással gyanúsított férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik