Belföld

Az utóbbi idők legnagyobb magyar drogfogása egy struccfarmon

police.hu
police.hu
Csongrád-Csanád megyében 1630 tő kannabiszt, több mint 8 kiló törmeléket foglaltak le a rendőrök. A drogot 12 éves kislányuk jelenlétében árulták.

Ez volt az elmúlt időszak egyik legnagyobb hazai drogfogása, írta a police hu. A rendőrök egyszerre hat helyen csaptak le Csongrád-Csanád megyében, mert felmerült a gyanú, hogy egy háromfős társaság kábítószert termeszt és ad el. A gyanú beigazolódott.

Egy Csongrád-Csanád megyei telepen a rendőrök összesen 1630 kannabisztövet találtak. A szomszédos tanyán zajlott a magról nevelés, a leszüretelt kannabisz csomagolása. Csaknem 9 kiló kannabisztörmeléket foglaltak le. A kábítószer feketepiaci értéke hozzávetőlegesen 22 millió forint. A több mint 1600 tő leszüretelése után a trió még 80-120 millió forintot is kereshettek volna.

 

A 41 éves M. Zoltán Attila, valamint élettársa, a 34 éves T. Judit és barátjuk, a 34 éves B. István Norbert egy struccfarmmal próbálta álzázni a drogültetvényt, ami közvetlen a szárnyasok kifutója mellett volt.

A rendőrség szerint a csapat

illegális biznisszel kapcsolatos teljes elvakultságát támasztja alá, hogy a drogkereskedelmet a páros 12 éves kislánya jelenlétében végezték.

Mindhárom kábítószertermesztőt elfogták. Mindegyiküket jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg. Őrizetbe vették őket, kezdeményezik letartóztatásukat, intézkedtek a tulajdonukban lévő hat ingatlan zár alá vételéről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik