Belföld

Elképesztő dolgot állít az anyósát a porzsák miatt agyonverő férfi, 18 év fegyházat kértek rá

police.hu
police.hu

Minősített emberölés miatt állítja bíróság elé a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség azt a T. Nándort, aki egy évvel ezelőtt halálra verte az élettársa anyját Tatabányán. A férfi a történtek után bejelentést tett a rendőrségen, és azt állította, hogy amikor hazaért, holtan találta az anyósát, aki valószínűleg leesett a lépcsőn.

dr. Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy 18 év fegyházat kértek a vádlottra előkészítő ülésen történő beismerés esetére azzal, hogy zárják ki a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségéből is.

Kérdésünkre elmondta még, hogy a férfi tagadta a bűnösségét, és azt állította, hogy az asszony már halott volt akkor, amikor bántalmazta.

A vádirat szerint a férfi nem volt jóban a velük egy házban élő párja anyjával. Az ominózus délután egy porzsákon sikerült összeveszniük. A vitának végül azzal vetett véget az asszony, hogy elindult lefelé az emeletről a lépcsőn, a férfi pedig utána ment, majd véletlenül meglökte.

police.hu

Az asszony a földre zuhant, és az esés okozta sérülések miatt magatehetetlenül feküdt a padlón. Ettől a férfi annyira begurult, hogy többször is megrúgta a nőt, majd rátérdelt a hátára, hátrafeszítette a felső testét és a járólapba verte a fejét.

Az asszony a bántalmazás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A főügyészség  védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés miatt állítja bíróság elé a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik