Belföld

Végignézték a kisgyerekek, ahogy téglával üti le az anyjukat a férje

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Súlyos testi sértés kísérlete miatt állítja bíróság elé a Balassagyarmati Járási Ügyészség azt a 31 éves férfit, aki téglát vágott a felesége fejéhez egy tavaly augusztusi veszekedés során.

A Nógrád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi szidni kezdte a feleségét, majd megfogta a karját és kirángatta az udvarra, onnan az utcára, és felszólította őt, hogy távozzon a házból.

A nő a kapu előtt állva az udvaron tartózkodó két kiskorú gyermekét hívta magához, amikor a kapun belül álló férfi felé dobott egy nagyméretű tégladarabot, ami a nő fejét találta el, aki ettől a földre esett.

A hangzavart észlelő szomszédok hívtak hozzá mentőt, akik ellátták a nő sérülését. A feleség csak könnyebben sérült, de a támadás módjára és eszközére figyelemmel a súlyosabb arckoponyacsont-sérülés elmaradása csak a szerencsének volt köszönhető. Az ügyészség pénzbüntetést kért a súlyos testi sértés kísérletével vádolt férfire azzal, hogy kötelezzék a támadót a 29 ezer forintos bűnügyi költség megfizetésére is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik