Belföld

Összeverték a rivális házaspárt Kistarcsán, a csonttörő férfi még a nemi szervét is előkapta

Getty Images
Getty Images

Vádat emelt a Gödöllői Járási Ügyészség azzal a házaspárral szemben, akik összevertek egy ismerős házaspárt két évvel ezelőtt a társaikkal Kistarcsán.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy az ügyészség büntetővégzésben meghozandó 2 év 4 hónap felfüggesztett szabadságvesztést kért a bűncselekménnyel vádolt férfire, és a párjára is. Hozzátette, mindketten részleges ténybeli beismerő vallomást tettek a kihallgatásuk során.

A vádirat szerint az elkövető házaspár a kistarcsai otthonában szórakozott, amelynek során a férfi nagy mennyiségű alkoholt és amfetamint is fogyasztott. Az ajzószerek hatása alatt a férfi elhatározta, hogy számon kéri egy ismerősén azt, hogy pár nappal azelőtt feltöltött valamit róla a netre.

Az elkövető házaspár ezután több más, ismeretlenül maradt személy társaságában megjelent a férfi kistarcsai lakcímén. Ott követelni kezdték, hogy távolítsa el az általa sérelmezett felvételt. Ő azonban nem volt hajlandó erre, mert állítása szerint azt nem ő töltötte fel.

Ekkor a férfi elkövető becsmérelni kezdte a riválisa feleségét és nemi szervét elővéve kijelentette, hogy ott helyben közösülni fog vele. Persze nem ilyen irodalmi stílusban fogalmazott. 

Ekkor a támadó felesége és még két másik nő több alkalommal is pofon ütötte a házigazda feleségét. A férje megpróbált segíteni neki, de a férfi elkövető és a társaságában lévő másik férfi nekitámadtak és többször is fejbe verték.

Ekkor a megvert nő hívta a rendőrséget, amit észlelve elmenekültek a támadók. Az összevert férfi szemöldöke felrepedt, szemürege megzúzódott és az állcsontja is eltörött a bántalmazás következtében. Az ügyészség súlyos testi sértés bűntette és csoportosan elkövetett garázdaság miatt állítja bíróság elé a házaspárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik