Belföld

Ténybeli beismerő vallomást tett a kolléganőjét legalább öt késszúrással kivégző veszprémi gyilkos

Ténybeli beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során az a 25 éves férfi, aki vasárnap reggel halálra szurkálta a húsz évvel idősebb kolléganőjét egy veszprémi gyárban – tudta meg a 24.hu.

Értesüléseink szerint az emberöléssel gyanúsított férfi legalább öt késszúrással végzett a női öltözőben egyedül lévő munkatársával. A Veszprém Megyei Főügyészség már indítványozta is a bűncselekménnyel gyanúsított férfi letartóztatását.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő és a férfi eltérő munkaterületen dolgoztak, nem volt közöttük személyes kapcsolat, ám a munkavégzés előtt, illetve azt követően az egymástól mintegy tizenöt méterre lévő öltözőkben cserélték át ruhájukat.

A férfi vasárnap reggel röviddel hat óra előtt fejezte be a műszakját, átöltözött, majd miután kiment a kávégéphez, visszatért az öltözőbe, ott magához vett egy tizenhárom centiméter pengehosszúságú kést, és azzal a női öltözőbe indult, ahol a nő éppen egyedül tartózkodott.

Az elkövető a késsel az asszonyra támadt, aki segítségért kiáltott, ám mire azt egy munkatársuk meghallotta és a segítségére sietett, a gyanúsított már több szúrást ejtett a nő mellkasán. A nő a szúrások okozta vérzés következtében meghalt.

A férfi a biztonsági szolgálat felszólítása ellenére elhagyta a gyár telephelyét, a kést pedig egy kukába dobta. A zavartan viselkedő elkövetőt a rendőrség végül egy közeli buszmegállóban fogta el.

Az ügyészség a szökés és elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozta a bűncselekménnyel gyanúsított fiatalember letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik