Belföld

Nedves vagy száraz szennyeződés? Nem számít! (x)

A tavasz és a jó idő érkezése egyet jelent otthonunk, élettereink felfrissítésével, legyen szó beltérről, kültérről, vagy akár a kertről. Ugyan a tavaszi nagytakarításon a felhasználók többsége már jó eséllyel túl van, de lássuk be, mindennapi életünk során elengedhetetlen a takarítás, mind a házon belül, mind a ház körül. A Kärcher tavaszi akciójának sztárja; a sokoldalú felhasználást biztosító száraz-nedves porszívó család, a WD széria ebben lesz segítségünkre.

Legyen szó műhelyporszívózásról, autóporszívózásról, száraz vagy nedves, durva vagy finom szennyeződésről – nem számít! A Kärcher sokoldalú megoldásait nyújtó száraz-nedves porszívói számos felhasználási lehetőséget biztosítanak kültéren és beltéren egyaránt.
Nagy energiahatékonyságukkal, szívóerejükkel és erőteljes kialakításukkal kiemelkednek a tömegből. Ezek a többfunkciós készülékek számos alkalmazási lehetőséggel és átfogó tartozékpalettával rendelkeznek, ezáltal látványos változásra képesek a ház, a kert és a garázs körül is.

Változatos felhasználási lehetőségek

A multifunkcionalitás, mint fogalom már-már eggyé válhat a WD porszívók nevével. Ezen erőteljes, sokoldalú porszívókkal a takarítás könnyedebbé válik számos helyen, legyen az garázs, pince vagy a kert. Tavaszi takarítás lévén, autóink sem maradhatnak ki a jóból. Így a nagy családi és baráti kirándulásokat követően a kocsi belső terére is rászorulhat alkalmanként a takarítás, ebben is hű társunk lehet a WD széria, akár a speciális autós tisztításhoz alkalmas tartozékokkal ellátott WD 3-as modellje.
Felhasználás szempontjából bizonyos típusokat – kiegészítőik függvényében – kifejezetten ajánlott felújítási munkákhoz, forgács vagy kiömlött víz eltávolításához, illetve a fentebb említett autóporszívózáshoz használni. Nem számít, hogy a szennyeződés száraz, nedves, durva vagy finom – az erőteljes WD készülékek a vízzel is megbirkóznak. Vízszivárgás vagy kiömlött víz esetén a tócsákat és a nagyobb mennyiségű vizet is könnyen eltávolíthatjuk a készülékekkel.

Kiváló tisztítási teljesítmény és szívóerő

Vannak olyan szituációk és élethelyzetek, ahol a hagyományos porszívók már-már küszködnek, azokra az esetekre lehet tökéletes választás a száraz-nedves porszívó család valamely tagja.
Erőteljes szívással és kiemelkedő energiahatékonyságukkal kombinálva ideális szennyeződés felszívást biztosítanak a tökéletesen összehangolt eszközöknek és kiegészítőknek köszönhetően, ezáltal gyors és alapos tisztítás érhető el velük.
A szívófej használata fűrészelés és még sok más egyéb munka során csökkenti a pornak és a szennyeződéseknek való kitettséget, ezáltal tisztántartva a munkaterületet.
Azokban az esetekben, ahol a porszívózás nem lehetséges, ott segít a praktikus fúvó funkció, mely szinte minden modell esetén elérhető, a szívótömlő egyszerű és gyors átcserélésével a megfelelő csatlakozási pontnál.
A beépített, automatikus be- és kikapcsolóval ellátott hálózati csatlakozó pedig lehetővé teszi az elektromos szerszámok, például fúrógépek, fűrészek vagy csiszológépek csatlakoztatását, így a keletkező szennyeződéseket a készülék azonnal el is távolítja.

Még nagyobb kényelem

Kompakt kialakításuknak köszönhetően tárolásuk során kis helyet foglalnak. Lehetővé teszik a gégecső és a kiegészítők tárolását közvetlenül a készüléken. Az innovatív szűrőkialakítások kényelmessé teszik a száraz-nedves porszívók használatát – a szennyeződésekkel való érintkezés nélkül.
És ami ennél is jobb, hogy a kiváló minőségük, erőteljes, masszív kialakításuk és modern külsejük, valamint hosszú élettartamuk megkülönbözteti a Kärcher száraz-nedves porszívókat.

Vezeték nélkül. Határok nélkül. A kényelmi funkciók szerelmeseinek és azok számára, akik nem szeretnek elveszni a kábelrengetegekben, már elérhetőek az új szériás, Kärcher Battery Power cserélhető akkumulátorokkal felszerelt modellek is, így a takarítás olyan helyeken is lehetővé válik, ahol nincs konnektor.

Keresd a kedvezményes árú modelleket a tavaszi akcióban!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik