Belföld

Előbb 150 ezer, majd 225 ezer forintnyi árut tolt ki egy férfi a budaörsi áruházból

Vádat emelt a Budaörsi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki annyira hitt magában, hogy egy hónap alatt négyszer kísérelt meg nagyobb értékben lopni ugyanabból az áruházból.

A Pest Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi először tavaly szeptember végén lopott egy budaörsi lakásfelszerelési áruházból. Rendesen megpakolta a kosarát, majd közel 150 ezer forintnyi árucikkekkel távozott fizetés nélkül az önkiszolgáló pénztárakon át.

Két hét múlva megismételte a látogatását, de ekkor már mintegy 225 ezer forintnyi árut tolt ki az áruházból. Miután az első két esetnél nem kapták el, ezért egy hét múlva ismét visszatért.

Ekkor az előzőhöz hasonló értékben próbált lopni. Azonban elhagyta a szerencséje. A biztonsági szolgálat lefülelte mielőtt elhagyta volna a kosarával az áruház területét.

A fentiek sem vették el az elkövető kedvét attól, hogy egy újabb hét múlva ismét visszatérjen. Ekkor közel 100 ezer forintnyi árut próbált fizetés nélkül kitolni az áruházból. Azonban ez a cselekménye, az előzőhöz hasonlóan már nem járt eredménnyel. Az ügyészség nagyobb értékre, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett lopás bűntette miatt állítja bíróság elé a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik