Belföld

Agyzúzódást szenvedett és meghalt a férfi, akit bosszúból ütött el a párja exe

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a polgárdi férfival szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly júniusban szándékosan elütötte az exe új párját Székesfehérváron. Az elütött férfi olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy később a kórházban meghalt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság segélyhívójára több bejelentés érkezett az eset után arról, hogy a Rádió utca 8. szám előtt egy fehér színű autó elütött egy férfit, akinek orrából, füléből folyik a vér és láthatóan súlyos az állapota. Az elsődleges orvosi adatok alapján az elütött férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közúti közlekedés veszélyeztetése bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást az ügyben, azonban a bevezetett eljárási cselekmények eredményeire tekintettel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vette át az ügyet, és a polgárdit férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsították meg.

A nyomozás adatai szerint ugyanis a 38 éves férfi a székesfehérvári társasház mögötti parkolóban nagy gázzal indult el a gyalogosan felé közlekedő férfi irányába, majd szándékosan elütötte. Áldozata felcsapódott a gépkocsi motorházának tetejére, ezután a támadó gyorsított, és néhány méter megtételét követően az áldozat az autóról az aszfaltra esett.

Az elgázolt férfi kétoldali koponyatörést, keményagyhártya alatti vérzést, agyzúzódást és tüdőzúzódást szenvedett. Az eseménysort kamerafelvétel rögzítette, de a bűnügyi felügyeletbe helyezett férfi mégis tagadta az elkövetést.

Az 52 éves férfi 13 nappal a gázolás után belehalt a sérüléseibe, ezért a rendőrök emberöléssé súlyosították a minősítést. A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik