Belföld

Kifosztottak egy férfit az Oktogonnál lévő villamosmegállóban – videó

police.hu
police.hu

Kifosztottak egy alvó férfit Budapesten, az Oktogonnál lévő 4-6-os villamosnak a megállójában. A terézvárosi rendőrök kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottal eljárást a 19 éves O. Ádám, a 19 éves Sz. György, valamint a 34 éves R. Gábor ellen.

A BRFK tájékoztatása szerint a feltételezett elkövetők kihasználták a villamosmegállóban ülő fiatalember- láthatóan ittas – állapotát, és „összehangolt akció” keretében ellopták tőle a mobiltelefonját. Tették mindezt úgy, hogy O. Ádám helyet foglalt a fiatalember jobb oldalán, társa, R. Gábor a bal oldalán ült le, míg Sz. György eközben takarta a bűntársak cselekményét.

A három férfi dolga végeztével megpróbált lelépni, azonban a terézvárosi járőrök térfigyelő kamerán keresztül látták az eseményt, azonnal a helyszínre mentek, és lekapcsolták a feltételezett elkövetőket, R. Gábortól pedig visszavették az elvett mobiltelefont.

A terézvárosi nyomozók a feltételezett elkövetőket kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A 19 éves O. Ádám vallomásában azt mondta, hogy nem állt szándékában a fiatalembertől elvenni a mobilját, csak fel akarta őt ébreszteni. A három férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik