Belföld

Erőszakkal vádolt jobbikos: Elégtételt fogok venni minden hazugságért

Az elmúlt napokban egy olyan, eddig soha nem látott karaktergyilkos sajtóhadjárat indult meg személyem ellen, amire nehéz szavakat találnom. A kormánypárti propaganda teljes gépezete, minden ágyúja felénk fordult és megállás nélkül lőni kezdett, szokásosan a tények teljes figyelembevétele nélkül. Ez ugyanaz a gépezet, amely már több száz pert vesztett el, hiszen több száz esetben bizonyosodott be, hogy hazudtak.

– írja közleményben Földi István, a Jobbik politikusa, akit azzal vádoltak, hogy egy decemberi vidéki rendezvényen megpróbálta megerőszakolni Szilágyi György Jobbik-alelnök 24 éves élettársát.

A mi dolgunk, hogy emelt fővel tartsunk ellen a hazugságoknak. Én tiszta lelkiismerettel állok a rendőrségi nyomozás elé, amelynek már a megindulása rögtön tisztázta a dolgokat: megállapították ugyanis, hogy nem történt szexuális bűncselekmény. A Fidesz és annak csatolmányainak vádjai ezzel porba hulltak.

– írja Földi, akit egyébként erőszak kíséletével vádolnak, így nem is feltétlenül kellett szexuális bűncselekménynek történnie.

Nem szeretem a tisztázatlan dolgokat. Épp ezért megteszem a szükséges jogi lépéseket politikai ellenfeleim lejáratási kísérlete miatt, megadva a lehetőséget nekik arra, hogy a bíróságon tisztázzák magukat vagy szégyenüljenek meg, ahogy azt a felelőtlen rágalmazók megérdemlik. És ezalatt nemcsak a Fidesz álhír gépezetét értem, hanem a konteóhívő fiókszervezetét és annak képviselőjét is. Remélem, hogy az említett képviselő nem bújik majd a mandátuma mögé. Valamint azokat a személyeket is, akik ezt a gyalázatot, ezt a szemen szedett hazugságot útjára indították.

 

Lényeg a lényeg, hogy egy klasszikust idézzek: elégtételt fogok venni minden hazugságért, jogi értelemben. Akik hazudtak bűnhődni fognak. Akik hazudtak fizetni fognak. Akik hazudtak lebuknak. Tartozzon bármelyik oldalhoz. Mert az igazság mindig győz, és azért, amit ezek az emberek velem és a családommal, barátaimmal tettek, meg kell, hogy kapják méltó büntetésüket.

Azoknak pedig, akik mellettem és mellettünk vannak ezekben a nehéz időkben őszinte szívvel köszönöm a támogatást és a rengeteg erőt, amit adnak nekem, nekünk az igazságért vívott harcban.

– tette hozzá.

Ajánlott videó