Belföld

Egy fiatal férfi a síneken akart legyalogolni egy megállót, ezért le kellett állítani a 2-es metrót

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Nem sokkal reggel nyolc előtt megállt a 2-es metró, majd áramtalanítani kellett, miután egy fiatal férfi a síneken rohangált adta hírül a Blikk.

A lap egyik olvasójának beszámolója szerint először háromnegyed nyolc körül állt meg a metró, és a Stadionok állomásnál vesztegelt. A szerelvényt azért kellett megállítani, mert az egyik állomáson valaki beugrott a sínekre, ahol mászkálni kezdett. Néhány perc múlva ismét tett egy próbát az indulásra a szerelvény, de nem jutott messzire.

Az Astoriánál újból megállt, a vezető pedig hangosbemondón tájékoztatta az utasokat, hogy a fiatalember újból akcióba lendült, és célba vette a síneket.

A BKK tájékoztatása szerint a férfi az Örs vezér térről indult el a Pillangó utca felé a síneken, amikor sikerült elkapni és kivezetni. Ekkor még úgy tűnt, sikerül jobb belátására téríteni, ő azonban kellően eltökélt volt, így megint leugrott, majd eltűnt az alagútban, de a hajsza második felvonása is sikerrel végződött. Ezt követően átadták a rendőröknek, így visszatérése acélos akarata ellenére sem tűnik valószínűnek.

Az esetet egy pár perces áramtalanítással sikerült megúszni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik