Belföld

Tőrkéssel követelte a barátnőjétől, hogy töltse vele az estét, vádat emeltek ellene

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Tőrkéssel akarta rávenni a barátnőjét egy kiskunhalasi férfi arra , hogy töltse vele a karácsony estét. A Kiskőrösi Járási Ügyészség erőszakkal, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés, személyi szabadság megsértése és minősített zaklatás miatt állítja bíróság elé.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a kiskunhalasi férfi  érzelmi viszonyban állt egy keceli nővel, kapcsolatuk azonban veszekedésekkel terhes volt. 2020. december 25-én délben a pár együtt volt a férfi nővérénél, ahol a nyakát megragadva a férfi már ekkor megfenyegette a nőt azzal, hogy kinyírja, ha nem tölti vele az estét.

Ezután a nap további részét a nő a keceli otthonában a szüleivel és testvérével töltötte. A délután folyamán a férfi váratlanul beállított és ellentmondást nem tűrően közölte, hogy barátnőjének vele kell mennie. Mivel a nő nem volt hajlandó erre, a férfi szakítással fenyegetőzve távozott.

ugyeszseg.hu

Egy óra múlva azonban visszatért és hátulról átfogva felemelte a nőt azért, hogy kicipelje az autójába. A jelenlévő családtagok azonban megakadályozták és távozásra szólították fel.

Ekkor a férfi közölte, hogy mindenkit kinyír, ha kell, majd kiment az autójához és egy tőrkéssel tért vissza a házba. A férfi a kezében lévő tőrkést a nő anyjának szegezve ismét felszólította a barátnőjét, hogy menjen vele, különben leszúrja az anyját. A férfi családtagok a férfit félrehúzták, aki ezután a hűtőládára csapott a késsel.

Amikor az anya a rendőröket akarta hívni, a lánya barátja kicsavarta kezéből a mobiltelefont. A sértett testvérének időközben sikerült segítséget hívni, a rendőrök érkezésének hírére az elkövető elhagyta a házat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik