Belföld

Három és fél évet kértek a nyolcéves unokahúgát megrontó zalai férfire

Szexuális erőszak és szexuális visszaélés miatt emelt vádat a Zala Megyei Főügyészség azzal a 25 éves zalai férfival szemben, aki nemi vágyának kielégítésére használta az unokahúgát.

Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy 3 év 6 hónap fegyházat kért az ügyészség a vádlottra arra az esetre, ha az előkészítő ülésen beismeri a bűnösségét és lemond a tárgyalás jogáról is.

A zalai férfi rendszeresen a szobájába hívta játszani az akkor még csak nyolcéves unokahúgát. A férfi kezdetben a  az ölébe ültette a kislányt és masszírozta, később pedig meztelenül az ágyra fektette, hogy nemi vágyát kiélje rajta. Közösülés azonban nem történt.

Az évi három-négy találkozásuk néhány évvel később az akkor 12 éves lánynak kezdtek kellemetlenné válni. Tavaly nyáron rokonai előtt is felfedte a történteket. A Keszthelyi Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat a férfi ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik