Belföld

Gyermeke megölésével fenyegettek és prostitúcióra kényszerítettek 17 éves lányt Szombathelyen

24.hu
24.hu

Emberkereskedelem és fiatalkorú prostitúcióra kényszerítése miatt vádat emelt a Vas Megyei Főügyészség egy szombathelyi férfi és nő ellen.

A vádirat szerint a férfi tavaly áprilisban Bács-Kiskun megyében megismerkedett egy 17 éves lánnyal, majd rávette arra, hogy utazzon vele szombathelyi otthonába, ott azonban másfél hónapig prostitúcióra kényszerítették, ha ellenállt, a férfi megverte.

A kiskorú lány többször is közölte a férfival, hogy nem akarja a prostitúciós tevékenységet tovább végezni, aki akaratának megtörése végett a cinkostársa biztatására napi rendszerességgel a fején és testszerte megütötte, megrúgta a kiskorút és a hozzátartozói, köztük gyermeke megölésével fenyegette őt.

A lány valamennyi végtagjának nyolc napon túl gyógyuló sérüléseit szenvedte el a bántalmazások során. A megvádolt nő úgy működött közre a bűncselekmény elkövetésében, hogy bántalmazásra biztatta a férfit és ő szedte be a lánnyal szexuális kapcsolatot részesítő személyektől a tarifát, és osztotta el egyenlő arányban a társával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik