Belföld

Forró tésztát vágott a felesége arcába egy esztergomi férfi, hogy megalázza

Vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a kapcsolati erőszakkal gyanúsított férfival szemben, aki rendszeresen szidalmazta, megalázta, s felpofozta feleségét.

A Komárom-Esztergom megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a pár házassága 2020 őszén megromlott, és gyakoriak voltak a veszekedések közöttük.

Az esztergomi férfi trágáran kiabált a feleségével és dobálta a lakásban lévő tárgyakat. A házasfelek kapcsolata úgy elmérgesedett, hogy tavaly januárban a férfi pofon ütötte a nőt.

Az asszony tavaly április 4-én tésztát főzött a konyhában, amikor a férfi ismét veszekedett vele, a tésztaszűrőt az abban lévő éppen leszűrt forró tésztával együtt megragadta, és a nő arcához dobta, hogy megalázza. Ezt követően a nő már csak aludni járt haza a gyermekekkel a közös lakásba, napközben az édesanyjánál tartózkodott.

A férfi alig két héttel később is veszekedett a nővel, a lakás folyosóján a nyakánál és a karjánál megragadta, betolta a szobába, miközben azt követelte tőle, hogy adja neki a mobilját, hogy megnézhesse a tartalmát. A férfi kikapta az asszony telefonját a kezéből, majd azt földhöz vágta, emiatt a telefon képernyője összetört, majd jobb kézzel tenyérrel arcon ütötte a nőt.

Pár nappal később gépkocsival érkezett haza a nő, de a férfi  már a lakótömb előtt várta, és számon kérte, hogy miért nem ment haza korábban, majd szidalmazta és rácsapta a jármű ajtaját, amikor az ki akart szállni.  A nő aznap az édesanyjánál aludt a gyermekekkel. Az elkövető április 24-én is szidalmazta a nejét, aki a gyermekekkel máshol töltötte a napot, este néhány holmiért mentek csak haza, ekkor a férfi megint veszekedett vele, és azzal fenyegette, hogy egy késsel kiszúrja a kocsi kerekeit.

Az ügyészség büntetővégzésben meghozandó pénzbüntetést kért a nejét rendszeresen bántalmazó és megalázó férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik