Belföld

Jámbor András Hadházynak: Ez nem tragédia, hanem az elit fontoskodása

Vannak tragédiák ebben az országban. Tragédia minden családon belüli erőszak, tragédia minden kilakoltatás. Tragédia, amikor hó végén a számla és az étel között kell választani, tragédia az áremelkedés, tragédia az alacsony nyugdíj és tragédia az alacsony bér. Tragédia a penészes lakás és tragédia a folyosó végi közös wc, vagy tragédia, ha nincs hol lakni. Tragédia, ha valaki elveszíti a munkáját, vagy megsérül egy munkahelyi balesetben. Ezek tragédiák, ezekkel foglalkoznunk kell. Sőt, ezekkel kell foglalkoznunk. De az, hogy egy képviselő, mikor tesz esküt, nem tragédia, hanem az elit fontoskodása.

– írja Jámbor András, a nyolcadik kerület parlamenti képivselője a Facebookon. Jámbor arra utal, hogy Hadházy Ákos, Zugló képviselője ma tragédiának nevezte, hogy a Momentum képviselői leteszik a képviselői esküjüket, és végül emiatt nem is hajlandó beülni a Momentum frakciójába.

A Momentum elnöksége döntött. Szerintem rosszul, sőt, tragikusan, de ezzel már nekik kell együtt élniük, nekik kell a választókkal elszámolniuk

– mondta Hadházy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik