Belföld

Fél kiló amfetamint rendelt a darkneten, de a felderítők vették át

police.hu
police.hu

Őrizetbe vették a nógrádi rendőrök azt a 24 éves bátonyterenyei férfit, aki a darkneten rendelt jelentős mennyiségű amfetamin típusú kábítószert.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a csomagküldő szolgálat postai csomagként próbálta kézbesíteni a kábítószert, de az meghiúsult. A kézbesítendő csomagot ugyanis a Felderítő Osztály lefoglalta, annak bruttó tömege 546 gramm volt.

Az előzetes igazságügyi szakértői vélemény alapján a küldemény amfetamint tartalmaz, ami kábítószernek minősül és hatóanyagtartalma a jelentős mennyiséget is elérheti.

police.hu

A bizonyítékok beszerzését követően a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együttműködve hétfőn reggel, szervezett akció keretében elfogták és előállították a bátonyterenyei férfit.

A férfi lakóhelyén megtartott kutatás eredményeként a nyomozók további a kábítószer fogyasztáshoz használatos tárgyakat, eszközöket foglaltak le. Az őrizetbe vett bátonyterenyei férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik