Belföld

Három tinilányt is letaperolt és zaklatott a házibuliban, de nem emlékszik rá

Vádat emelt a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség azzal a harmincas éveiben járó férfival szemben, aki több kiskorú lányt is letaperolt egy Dunaharasztiban lévő házibuliban.

Nisóci József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a vádlott azt mondta, hogy nem emlékszik arra, hogy fogdosta a lányokat és az ittasságára hivatkozott.

Azt mondta, hogy sajnálja a történteket, és bocsánatot kért

– mondta az ügyész, hozzátéve, büntetővégzésben meghozandó felfüggesztett fogházbüntetést kértek a három rendbeli szeméremsértés vétségével vádolt férfire.

A vádirat szerint a férfi fokozott szexuális vágyat érzett az ismeretségi körébe tartozó, jellemzően tizennégy év alatti lányok felé. Ezt úgy elégítette ki, hogy megpróbált testi érintkezésben megnyilvánuló kapcsolatot létesíteni a kiszemelt áldozataial.

Előfordult, hogy olyan termékek megvásárlásában segédkezett nekik, amelyeket életkoruknál fogva ők nem vehettek volna meg. Ekkor ellentételezésként meghatározott ideig tartó ölelést kért tőlük a férfi. Ugyanakkor három esetben ennél messzebb is ment az elkövető.

Tavaly augusztusban Dunaharasztiban egy baráti összejövetelen egymás után három lányt is tolakodóan zaklatott. Az első esetben először simogatni kezdte a kiválasztott lányt, majd kihasználta, hogy elaludt és fenekét kezdte fogdosni. Ekkor a lány feleszmélt és elutasította a férfit.

A vádhatóság szerint a második esetben az elkövető felajánlotta egy lánynak, hogy cigarettát vásárol neki, ha hagyja magát megfogdosni. A lány ezt visszautasította, de a férfi ennek ellenére fenekét és mellét is megfogta, illetve ruházata alá nyúlt.

A harmadik lány combját illetve nemi szervét fogdosta. Ennek ellenére közöttük nem történt egyéb szexuális cselekmény. A kiskorú lányok tájékoztatták a történtekről a szüleiket, akik feljelentették az elkövetőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik