Belföld

Videón, ahogy lecsapnak a mohácsí drogdílerre a rendőrök

police.hu
police.hu

Otthonában csaptak el egy 52 éves férfire a rendőrök Mohácson. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfi feltehetőleg tagja egy dílerekből álló bajai bandának.

A Bajai Rendőrkapitányság bűnszövetségben elkövetett drogkereskedelem miatt folytat eljárást. A nyomozás során több személyt is letartóztattak tavaly novemberben. A gyanú szerint a banda tagjai kábítószer beszerzésével és értékesítésével foglalkoztak, és az ezzel járó feladatokat egymás között felosztva, előzetes megállapodás alapján végezték.

A most elfogott díler a mohácsi otthonában tartózkodott, amikor elfogták. A nyomozók úgy sejtik, hogy a gyanúsított rendszeresen ellátta kábítószerrel a bajai drogbandát. A lakásában tartott kutatás során kábítószergyanús anyagot, fecskendőket, fegyvert és lövedékeket találtak és foglaltak le a rendőrök.

Az 52 éves mohácsi férfit előállították, és bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik