Belföld

Kidobálta a neje holmijait az utcára, majd megrongálta a kocsiját – videó

Vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a rongálással és garázdasággal gyanúsított férfival szemben, aki kidobálta a neje holmijait a kocsiból az utcára, majd  megrongálta a jármű ajtaját. A közel félmilliós károkozást egy térfigyelő kamera rögzítette.

A vádirat szerint a nő és a férfi házassága megromlott a férfi italozó életmódja miatt. Az asszony emiatt több alkalommal is elköltözött a Doroghoz közeli községben lévő közös lakóhelyükről Oroszlányba, de mindannyiszor vissza is ment a férfihoz, miután kibékültek.

A nő 2020. május 29-én is elköltözött, majd a férfi kérésére közel négy hónappal később ismét visszautazott a községbe. Rövid idő elteltével a férfi alkoholt kezdett fogyasztani, régi sérelmeit hánytorgatta fel a nőnek, aki ezt megunva elhatározta, hogy még e napon elutazik.

A házastársak 13 óra után kimentek  az utcára, a férfi közben szidalmazta a nőt. Az asszony beült a saját tulajdonát képező kocsi vezetőülésébe, hogy elmenjen. A férfi azonban kinyitotta a jobb első ajtót, és elkezdte az utcára dobálni a kocsiból a nő cuccait.

A nő kiszállt, hogy összeszedje a dolgait, ekkor a férfi a jobb oldali első ajtót többször, nagy erővel előre feszítette, majd ellökte magától a nejét, és pofon ütötte. A nő a bántalmazása miatt segítségért kiabált, mire a férfi besietett a házba.

A gépkocsiban 434 ezres rongálási kár keletkezett, a nő nem sérült meg. Az ügyészség pénzbüntetést kért a férfire azzal, hogy kötelezzék a nejének okozott kár megtérítésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik