Belföld

Videón a három pesti drogdíler elfogása

police.hu
police.hu
Speed, fű, ecstasy, kokain és rengeteg pénz került elő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon tett közzé fotókat, videókat a rajtaütésről, házkutatásról. A kőbányai rendőrök három férfit fogtak el.

Egyikük, az 51 éves D. István hónapok óta speedet, marihuánát, ecstasyt és kokaint árult Kőbányán; a 64 éves M. Zoltán és a 45 éves V. Mihály a kábítószerek, az illegális üzlethez szükséges eszközök tárolásában nyújtott segítséget.

A rendőrök lefoglaltak több mint másfél kiló amfetamint, melynek feketepiaci értéke körülbelül 4,5 millió forint. Ezenkívül találtak tasakba adagolva kábítószergyanús anyagokat, tablettákat, növényi törmelékeket, melyek feketepiaci értéke szintén többmillió forintra tehető. Az anyagok szakértői vizsgálatát elrendelték.

Előkerültek a porciózáshoz használatos mérlegek, simítózáras tasakok, mobiltelefonok, SIM kártyák, több mint kétmillió forintnyi valuta és egy gáz-és riasztófegyver.

A nyomozók D. Istvánt kábítószer-kereskedelem, M. Zoltánt és V. Mihályt pedig bűnsegédként elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt kihallgatták, majd mindhárom férfit őrizetbe vették. ​

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik