Belföld

Lázár nem hajt pozícióra, de ha szóba kerül Orbánnal, beszélni fog majd róla

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Lázár János szerda este interjút adott a Pesti TV-nek, amit a Telex szemlézett. Ebben elmondta, hogy egyelőre nem rendelkezik kormányzati ambíciókkal.

Az alábbi dolgokat mondta még el:

  • Biztos volt a Fidesz győzelmében, de abban nem, hogy ő is nyerni fog Márki-Zay Péterrel szemben. Felkészült, hogy esetleg vereségbeszédet kell tartania.
  • Magyarországon ma a legnagyobb kisebbség szerinte a vidékiek milliói, és a következő négy évben nagyon fontos lesz, hogy a vidékiek sokkal jobban élhessenek. Azt kell szerinte elérni, hogy vidéken élni jobb legyen, mint a nagyvárosokban.
  • Szerinte csinálhatott volna mást is az elmúlt négy évben, de ez jutott neki osztályrészül. Szerinte Hódmezővásárhely nem választható szét a személyétől.
  • Arra a kérdésre, hogy készül-e bármilyen kormányzati pozícióra, Lázár János elmondta, hogy jelenleg nem, ugyanis Mezőhegyesen éppen kukoricavetés előtt állnak, és vannak kancák is, amiktől szép csikókat várnak éppen. Lázár azt mondta, hogy nem hajt pozícióra, de ha ez szóba kerül Orbán Viktorral, akkor beszélni fog majd róla.

Orbán Viktor egyébként a mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy nem lehetetlen Lázár János visszatérése a kormányba.

Lázár János: Megmondtam, hogy Márki-Zay este tíz órakor politikai hulla lesz
Villáminterjú arról, hogy mit ér a tizenkét százalékos egyéni győzelem MZP ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik