Belföld

Megvan az ukrán menekült kutyáját és táskáját Zuglóban lenyúló férfi

police.hu
police.hu

Elfogták a zuglói rendőrök azt a férfit, aki egy hónappal ezelőtt lenyúlta egy Ukrajnából menekülő férfi kutyáját és táskáját a zuglói vasútállomás peronjáról.

Ahogy azt korábban megírtuk, a szerencsétlenül járt menekült azt hitte, hogy beért a végállomásra a vonat, ezért  elkezdte lepakolni a peronra a táskáit és a kutyáját, majd amikor visszaszállt még valamiért a vonatra, akkor az elindult, miközben mindene az állomáson maradt. Mire pedig taxival és önkéntesek segítségével visszavergődött a Nyugatiból Zuglóba, addigra eltűnt a kutyája a poggyászával együtt.

Kapcsolódó
Kutyáját visszavásárolhatta, de két hete keresi az ellopott holmijait egy ukrán menekült
Az amerikai állampolgársággal is rendelkező férfi addig marad, amíg a többi cucca elő nem kerül.

Időközben a kutyát, Keshát valaki visszavásárolta és visszaadta gazdájának. A feltételezett elkövetőről a rendőrség felhívást tett közzé, és sikerült is azonosítani a férfit, akivel szemben körözést adtak ki.

V. Milánt a rendőrök kedd délelőtt fogták el a XV. kerületben, majd lopás gyanúja miatt hallgatták ki. A 19 éves férfi beismerő vallomást tett a kihallgatása során. Kiderült, hogy más vagyon elleni bűncselekményekkel is összefüggésbe hozható. A táskákat még keresik a nyomozók, akik kezdeményezték V. Milán őrizetbe vételét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik