A következő élő közvetítés része Tarolt a Fidesz a legszegényebb településeken, Putyin is gratulált Orbánnak

Szél Bernadett: arra kérek mindenkit, ne fordítson hátat Magyarországnak

Kikapott a fideszes Menczer Tamástól Pest 2-ben, így nem jutott be az országgyűlésbe Szél Bernadett. A politikus korábban már közzétett a Facebookon egy rövid bejegyzést, melyben megköszönte az aktivisták és a szavazatszámlálók munkáját, most pedig egy újabbal jelentkezett.

Ebben ismét köszönetet mondott mindenkinek, aki rá szavazott, sajnálja, hogy a parlamentben nem tudja majd meghálálni ezt a bizalmat.

Posztja utolsó bejegyzésében arról beszél, milyennek látja az ország kilátásait azután, hogy a Fidesz és Orbán Viktor ismét kétharmados többséggel alakíthat kormányt újabb négy évre. Szél azt írja, „Magyarországot most egy fortélyos hatalom irányítja, céljuk is a hatalom maga, számukra minden és mindenki csak eszköz”.

Ennek a törekvésnek minden létező módon ellen kell állni. Arra kérek mindenkit, ne legyen partner a gyűlöletben, mert akkor nyertek. Ne adja fel az értékeit, mert akkor nyertek. Ne fordítson hátat Magyarországnak, mert akkor nyertek. Egészen eddig választásokat nyertek, rengeteg erőforrást elvittek, de minden nem lett az övék. Még nem. És mindannyiunk közös feladata, hogy ne is legyen

– írja a politikus, kiemelve, hogy nehéz idők jönnek, ezért egymás mellett a helyük.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik