Belföld

Lefeküdt a lestoppolt kocsiban lévő férfiakkal, majd azt állította, hogy megerőszakolták

Lefeküdt a lestoppolt kocsiban ülő ismeretlen férfiakkal egy 26 éves nő, majd azt állította, hogy megerőszakolták.  A Kazincbarcikai Járási Ügyészség hatóság félrevezetésének vétsége miatt állítja bíróság elé.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a nő tavaly júniusban stoppolt le egy autót Sajószentpéteren, majd később önszántából közösült a két ismeretlen férfival. A hajnali órákban attól félt, hogy teherbe esett, és élettársa haragudni fog rá, ezért felhívta a rendőrséget és azt közölte, hogy őt megerőszakolták.

A vádirat szerint a nő gyalogosan indult a sajószentpéteri lakhelyéről a településen lakó édesanyjához. Útközben lestoppolt egy kocsit, amelyben három ismeretlen férfi ült, és megkérte őket arra, hogy vigyék el. A férfiak azonban először még elmentek Kazincbarcikára, majd egy borsodi kistelepülésre, ahol az egyik férfi kiszállt és távozott.

Az elkövető ezután a járműben maradt a két ismeretlen férfival és az autóban egymás után önszántából közösült velük. A sofőr végül visszavitte a nőt Sajószentpéterre.

Az elkövető azonban félt, hogy esetleg teherbe esett, és emiatt az élettársa haragudni fog rá. Ezért a nővére lakásáról felhívta hajnalban a rendőrség ügyeletét, és azt állította, húsz perccel korábban három férfi az utcán megfogta, belökte egy autóba és megerőszakolta. A vádlottat meghallgatták, és ennek során beismerte, hogy hazudott a bejelentésében. Az ügyészség próbára bocsátást indítványozott a büntetett előéletű nővel szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik