Belföld

Beismerte tettét az ismerősét vascsővel verő és fojtogató mátételkei fiatal

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 24 éves fiatallal szemben, aki vascsővel esett a 62 éves ismerősének tavaly novemberben. A mátételkei férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 62 éves férfi tavaly novemberben átment az ismerőse házába, ahol összeveszett a 24 éves barátjával, aki ezt követően bántalmazta. Ezután az idősebb  férfi hazament, de a fiatalabb nem sokkal később utánament.

Erőszakos módon bejutott a házba, majd magához vett egy vascsövet, és több alkalommal is megütötte vele az ismerősét. Ezt követően eldobta a csövet és pusztakézzel verte, illetve fojtogatta is.

A férfi abbahagyta a bántalmazást, majd elment. Nem sokkal később visszatért és segített megsérült barátjának, majd miután úgy látta, hogy rendben lesz, hazament. Másnap a 62 éves férfi hívta fel a rendőrséget és a mentőszolgálat munkatársait, akik kiérkezésüket követően azonnal kórházba szállították.

Az igazságügyi orvos szakértői vélemény szerint életveszélyes sérülést szenvedett az idősebb férfi ezért a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói életveszélyes testi sértés miatt indítottak büntetőeljárást. A 24 éves férfi beismerő vallomást tett a kihallgatása során. A rendőrök befejezték a nyomozást és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik