A következő élő közvetítés része A Fidesz a 2018-asnál is nagyobb győzelmet aratott, Márki-Zay elismerte a vereséget, a Mi Hazánk bejutott a parlamentbe

Nagyon büszke Gattyán György a besöpört 1 százalékra

87,75 százalékos feldolgozottság után 1,09 százalékon áll Gattyán György Megoldás Mozgalma, ezzel kijelenthető, hogy a párt nem fog képviselőt delegálni az országgyűlésbe. Ez a jelek szerint nem szegi kedvét a párt alapítójának, aki szerint amit ők 100 nap alatt elértek, azt még senki nem csinálta meg Magyarországon.

Gattyán az MTI-nek nyilatkozott vasárnap este, nekik elmondta, hogy egy száznapos pártnak, mozgalomnak ez szép eredmény, bár egy kicsit azért többre számítottak.

Kérdésre válaszolva közölte, folytatják a munkát.

A kampányhajrát értékelve azt mondta, Budapest közelebb áll hozzájuk, a fővárosi kerületekben jobban állnak, a vidéki régiókban még van feladatuk.

A digitalizációról – mint a kampány fő eleméről – azt mondta, nekik még mindig ez a legfontosabb, de a két nagy politikai tömb is elkezdett ezzel foglalkozni. Arra a kérdésre, hogy el tud-e képzelni együttműködést akár a kormánnyal is, hogy a digitalizációs céljaikat elérjék, azt mondta,

ez egyelőre nem aktuális, de ha bárki kéri tőlük, hogy adják át a tapasztalataikat, tudásukat, vagy nyújtsanak segítséget, nyitottak erre.

Balogh Zoltán / MTI Gattyán György, a Megoldás Mozgalom elnöke nyilatkozik a sajtónak a párt eredményváró rendezvényén, a Normafa Club House-ban az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án.
Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik