A következő élő közvetítés része A Fidesz a 2018-asnál is nagyobb győzelmet aratott, Márki-Zay elismerte a vereséget, a Mi Hazánk bejutott a parlamentbe

Győzike Show lett a Fidesz eredményvárója, pedig még nem is párttag

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Gulyás és Semjén miniszterek után váratlanul Győzike jelent meg a párt VIP-embereként a Bálna sajtórészlegében. A március 15-i Békemeneten debütáló Győzike elmondta, hogy egyelőre még valóban nem tagja a Fidesznek, de keddtől már hivatalossá válik a párttagsága.

Egész héten kampányoltunk, én beadtam ezt az egészet, de holnap nem fogják beiktatni, de keddtől hivatalosan is a párthoz tartozom

– mondta a Győzike a tagsági viszonyát firtató kérdésre. Győzike bemutatta a sajtó képviselőinek vőjelöltjét is, aki szavai szerint “a jövő héten megalakítja a Fidelitast, és megyünk előre, mert előre kell,, hogy menjünk”.

Marjai János / 24.hu

A 24.hu azt kérdezte, hogy a Fideszben esetleg átveszi-e parlamentből távozó Farkas Flóriántól a cigányság érdekképviseletét, vagy milyen szerepre vállalkozik majd a pártban?

Én nem akarom átvenni senkinek a képviseletét, és maradok a Romantic frontembere, énekelni akarok, és olyan világban akarok élni, ahol békesség, család, gyerekek vannak.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik