A következő élő közvetítés része A Fidesz a 2018-asnál is nagyobb győzelmet aratott, Márki-Zay elismerte a vereséget, a Mi Hazánk bejutott a parlamentbe

Gáspár Győző: Keddtől hivatalosan is a Fidesz csapatához tartozom

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

A pár hete a Békemenet első sorában is vonuló Gáspár Győző a Fidesz eredményváró rendezvényén nyilatkozott a sajtónak, ahol kollégáink is kérdezték őt. Az interjú során azt is megpróbálta tisztába tenni, hogy áll a Fideszbe való belépése, amihez több aláírást is kellett gyűjtenie, és ami kissé lassabban halad a kampányolás miatt, de hamarosan meglesz a beiktatás:

Keddtől hivatalosan is a Fidesz csapatához, illetve pártjához tartozom. Illetve a vőjelöltem jövő héten szerdán megalakítja a Fidelitast és megyünk előre, mert előre kell, hogy menjünk.

– mondta Gáspár, aki állítása nem akarja elvenni senkitől a cigányság képviseletét.

Én maradok a Romantic frontembere, ugyanígy énekelni akarok, csak ugyanabban a világban akarok élni, amiben eddig éltünk: Békesség, család, gyerekek. Ahogy miniszterelnök úr mondja, a család a legfontosabb.

Arra viszont igennel válaszolt, hogy vállalna-e hivatalos pozíciót a romák felzárkóztatására:

Mindenki azt gondolja rólam, hogy a Gáspár Győző egy showman, aki csak bohóckodni tud. Igen, forgatókönyv szerint élünk, de van egy normális oldalam, amit az ország nem ismer. Igen, vállalnék, ha megkérnek, nagyon szívesen.

Az interjút itt tudják megnézni:

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik