A következő élő közvetítés része A Fidesz a 2018-asnál is nagyobb győzelmet aratott, Márki-Zay elismerte a vereséget, a Mi Hazánk bejutott a parlamentbe

Dúró: „Olyan ellenszélben küzdöttünk, mint eddig soha”

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Sajtótájékoztatót tartott Dúró Dóra elnökhelyettes a Mi Hazánk eredményváróján. A képviselőjelölt elmondta, rendkívül büszke a pártjára, amely programközpontú kampányt folytatott,  botrányok nélkül.

Dúró szerint olyan ellenszélben küzdött a párt, mint eddig soha. Példaként említette a párt Facebook-oldalának törlését, és hogy támadás érte a Mi Hazánk honlapját, valamint azt, hogy szerinte más pártok cigány szavazókat szállítottak, illetve szavazatvásárlások is történtek. Az elnökhelyettes szerint, mivel a Mi Hazánk Facebook-oldala több mint félmillió embert ér el, a törlése befolyásolta a választásokat.

Varga Jennifer / 24.hu

A képviselőjelölt megemlítette, hogy a kormánypárti Mediaworks még a fizetett hirdetéseiket sem engedte megjelentetni, a Magyar Nemzet és több mint 20 lap megtagadta ezt a párttól. Szintén emlékeztetett, hogy a Mi Hazánk mindössze 26 óriásplakáton és 74 citylighton jelenhetett meg. Dúró elmondta, bármi is lesz az eredmény, ő büszke lesz rá, de jóslatokba nem bocsátkozott.

A párt eredményváróján sikerült beszélnünk néhány szimpatizánssal is, akik bizakodóak voltak, 6-7 százalékos eredményre, így a párt bejutására számítanak.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik