Belföld

Fidesz: A baloldal 2006-ban tévészékházat gyújtott fel, most szavazólapokat

punctul.ro
punctul.ro

A baloldal kétségbeesésében mindenre képes – írja közleményében a Fidesz, reagálva arra, hogy Marosvásárhely közelében egy zsák kidobott és félig megsemmisített szavazólapokat találtak egy szemétlerakónál.

A kormánypárt úgy fogalmaz, „a magyar rendszerváltás óta éppen a legsúlyosabb választási csalásokat követi el a Bajnai-féle teljesen illegális DatAdat adatbázissal, és most a külhoni magyarok szavazatainak megsemmisítését akarják elérni.”

Hozzáteszik,

nincs két baloldal, egy baloldal van, a Gyurcsány-Bajnai-féle baloldal minden aljasságra képes, 2006-ban tévészékházat gyújtottak fel a hatalom megtartásáért, most szavazólapokat.

A megsemmisített szavazólapok kapcsán az ellenzék a Fidesz választási csalásáról beszél, a TASZ pedig büntetőfeljelentést tesz az ügyben.

Kapcsolódó
Ellenzék: lelepleződött a Fidesz választási csalása
Egy zsák kitöltött szavazólapot dobtak ki Erdélyben az építési törmelékek közé.

Az Azonnali.hu-nak Alexandra Petrovici, a Maros Megyei Rendőrség szóvivője azt mondta, vizsgálják az esetet, de csak később tud tájékoztatást adni. A lap megkereste az RMDSZ-t is. Hegedüs Csilla, a párt szóvivője úgy reagált, provokációnak tekintik az akciót.

A szavazatokról az a véleményünk, hogy színtiszta provokáció. Ezzel valakik a határon túli szavazatokat akarják hitelteleníteni

– mondta a szóvivő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik