Belföld

Nyolc évet kértek az élettársát egy éjszakán át kínzó nagykőrösi férfire

police.hu
police.hu

Életveszélyt okozó testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt állítja bíróság elé a Pest Megyei Főügyészség azt a nagykőrösi férfit, aki bezárkózott élettársával a házukba és egészen brutális módon bántalmazta egy éjszakán keresztül.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy nyolc év börtönbüntetést kértek a férfire előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

Kérdésünkre elmondta, hogy a férfi először tagadta a bűncselekmény elkövetését, később pedig azt állította, hogy csak otthon szembesült azzal, hogy kirabolták és megverték az élettársát.

A legutolsó vallomásában végül beismerte a bűncselekmény elkövetését, de nem részletezte az elkövetést

– tette hozzá Nisóczi.

A vádirat szerint a 49 éves elkövető és a 40 éves nő hosszú ideje voltak élettársak, de a férfi féltékenysége miatt megromlott a kapcsolatuk. Tavaly januárban a nő több hétre elhagyta az elkövetőt, de végül a férfi testvére visszavitte hozzá Nagykőrösre.

A visszatérés estéjén az elkövető ismét a nőre támadt, és eltört egy poharat a fején. Ezután a férfi este fél nyolc körül bezárta a ház bejárati ajtaját, majd a kulcsot zsebre tette. A férfi egy kalapáccsal megütötte a nőt, majd azt követelte a szédelgő asszonytól, vallja be, hogy hűtlen volt hozzá.

A nő könyörgött neki, hogy ne bántsa, de a férfi leszaggatta a ruháit, letérdepeltette, kezeit hátrakötözte és ismét bántalmazva követelte, hogy nevezze meg kivel volt. Miután a nő megnevezett két férfit, csak azért, hogy az elkövető végre megnyugodjon, a gyanúsított elővett egy recés élű konyhakést és azzal több ízben, testszerte megvagdosta.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a nő kétszer is eszméletét vesztette az órákig tartó lelki és fizikai sanyargatás alatt. A cselekményt követő napon a nő a bántalmazások miatt olyan rossz állapotba került, hogy az már az elkövetőt is megijesztette és végül kórházba vitte.

Ám kikötötte, ha kérdezik azt kell mondja, hogy rablás áldozata lett. A kórház által értesített nagykőrösi rendőrök azonban rövid időn belül kiderítették, hogy nem felel meg a valóságnak a nő által ott elmondott fedősztori. Az ügyészség nyolc év börtönt kért az élettársát megkínzó és összeverő férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik