Belföld

Rászólt a trafikost gyalázó férfire és fiára egy áruszállító, úgy megverték, hogy agyzúzódása lett

Súlyos testi sértés kísérlete és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Székesfehérvári Járási Ügyészség azzal a két férfival szemben, akik azért vertek meg egy áruszállítással foglalkozó férfit, mert rájuk szólt a viselkedésük miatt.

A Fejér Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint az  56 éves férfi és 28 éves fia 2020 július 28-án délután trágár módon szidalmaztak egy székesfehérvári trafikost, amiért nem tudta felváltani a nagy címletű pénzüket

Az üzletben tartózkodó áruszállító férfi a nő védelmére kelt, és felszólította az elkövetőket a cselekményük abbahagyására, mire őt is megfenyegették. Amikor a férfi elhagyta a helyiséget, az elkövetők rátámadtak az utcán, többször ököllel arcon ütötték, majd földre kerülését követően testszerte és az arcán is megrúgták.

A fuvaros agyrázódást és több, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de a bántalmazás folytán fennállt súlyosabb sérülés kialakulásának a reális veszélye is. Az ügyészség az apára letöltendő, míg a fiára felfüggesztett börtönbüntetést kért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik