Belföld

Gyilkosságig fajult egy közlekedési affér Dusnokon

police.hu
police.hu

Emberölésig fajult egy közlekedési affér Dusnokon. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság lezárta a nyomozást, és vádemelési javaslattal továbbította az ügyészség felé.

Egy pár keveredett szóváltásba román férfiakkal tavaly májusban egy közlekedési vita miatt. Ezt követően riasztották a pár férfi tagjának az apját, aki azonnal a helyszínre sietett, mire a román személyek elhajtottak. A dusnokiak azonban egy földesútig üldözték őket, ahol a két csoport összeverekedett.

A 44 éves dusnoki apa ekkor egy késsel szívtájékon szúrta az 51 éves román férfit, ak összeesett és meghalt. A megsérült apa és fia autóba szálltak és elhajtottak, majd értesítették a mentőket. A rendőrök előállították a férfiakat.​ A 44 éves családfőt emberöléssel, a két román férfit pedig csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsították meg.

Értesüléseink szerint az emberöléssel gyanúsított férfi tagadta a bűnösségét az elfogását követő kihallgatása során, és jogos védelemre hivatkozott.

Kerestük a megyei kapitányságot, hogy megtudjuk fenntartotta-e a férfi a korábbi vallomását a nyomozás végéig, de az ügyben kiadott közleményüknél nem adtak bővebb felvilágosítást. A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik