Belföld

Elképesztő dolgokat állít a 13 éves lányát és unokahúgát tízezerért áruba bocsátó nő

Árúba bocsátotta a 13 éves lányát és a 16 éves unokahúgát egy Komárom megyei nő. A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség azt közölte, hogy emberkereskedelem és más bűncselekmények miatt állítja bíróság elő a nőt, és a lányokon pénzért, szexuális cselekményeket végző férfit is.

dr. Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes szóvivője lapunknak azt mondta, hogy nyolc év fegyházat kértek a nőre arra az esetre, ha beismeri a bűnösségét az előkészítő ülésen és lemond a tárgyalás jogáról. A férfire pedig hat év börtönt kértek beismerés esetére.

Kérdésünkre elmondta, hogy a nő tagadta a bűnösségét a nyomozati szakban, és azt mondta, hogy a lányok maguktól döntöttek így, és nem kapott pénzt tőlük. A férfi ellenben beismerte a bűnösségét.

A vád szerint a nő 2020 június és október között többször is rábírta a lányokat arra, hogy a férfi otthonában engedjék meg azt, hogy a férfi alkalmanként és fejenként legalább tízezer forintért szexuális cselekményt végezzen velük, közösülésre nem került sor. A lányok a férfitől kapott pénzt minden esetben odaadták a nőnek.

Az ügyészség emberkereskedelemmel vádolja a nőt, a férfit pedig gyermekprostitúció kihasználásának bűntette és szexuális visszaélés miatt állítja bíróság elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik