Belföld

Kitartatta magát négy kétegyházi férfi, hajnalban csaptak le rájuk

police.hu
police.hu

Őrizetbe vett tegnap hajnalban a rendőrség négy emberkereskedelemmel és kitartottsággal gyanúsított férfit Kétegyházán.

Közülük ketten a gyanú szerint külföldön nőket kényszerítettek prostitúcióra, fenyegették őket és elvették a pénzük nagy részét. A másik két férfi is kitartatta magát, ők a párjaik szexuális szolgáltatásokkal keresett pénzéből éltek.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az apa és fia a nyomozás eddigi adatai szerint két nőt kényszerítettek prostitúcióra. Rendszeresen hívogatták telefonon a külföldön dolgoztatott nőket, és veréssel, megöléssel is fenyegették őket azért, hogy minél több pénzt keressenek és küldjenek nekik.

police.hu

A másik két férfit azzal gyanúsítják, hogy kitartatta magát: párjaik szexuális szolgáltatással keresett pénzéből részesültek és éltek. A Gyulai Rendőrkapitányság az utóbbi két férfit kitartottság bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja, apa és fia ellen pedig emberkereskedelem miatt indított eljárást.

police.hu

A rendőrök a gyanúsítottaktól pénzt, két személyautót, több mint ötmillió forint értékű arany ékszert, összesen közel 6 millió forintnyi értékről kiállított zálogjegyeket, az utalásokról igazolásokat, mobiltelefonokat, kábítószer gyanúját keltő anyagokat foglaltak le és zár alá vettek több házat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik