Belföld

Nem elesett az orgoványi férfi, hanem úgy összeverték a tanyáján, hogy pár hét múlva meghalt

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 27 éves férfival szemben, aki olyan súlyosan bántalmazta a szomszédját egy orgoványi tanyán, hogy az később a kórházban meghalt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az áldozat szomszédja hívta a segélyhívót tavaly július 6-án azzal, hogy a mellette lévő tanyán élő férfi valószínűleg elesett,  és ennek következtében megsérült. A mentőszolgálat munkatársai az eszméletlen beteget kórházba szállították, ahol rövid időn belül kiderült, hogy a 40 éves férfinek életveszélyes sérülései vannak, amelyeket idegenkezűség okozhatott.

A nyomozók a történtekkel kapcsolatban azonnal adatgyűjtésbe kezdtek. A beszerzett információk alapján pedig érdekes fordulatot vett az ügy:

Minden azt támasztotta alá, hogy a bejelentő bántalmazhatta a sértettet. Valószínűleg összevesztek, és a szóváltás során a fiatalabbik férfi többször fejbe vágta ismerősét, aki többek között orrcsonttörést szenvedett el, valamint koponyaűri vérzése keletkezett

– írta közleményében a rendőrség.

A rendőrök előállították az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetésével gyanúsítható orgoványi lakost. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. A 40 éves férfi július végén meghalt a kórházban, ezért a nyomozók átminősítették a bűncselekményt, halált okozó testi sértéssé. A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik