Belföld

Azonosították a kiskunfélegyházi ékszerboltba betörő férfit

police.hu
police.hu

Azonosították és elfogták a rendőrök azt a férfit, aki másfél héttel ezelőtt betört egy kiskunfélegyházi ékszerboltba. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a tulajdonos elmondta, hogy az ismeretlen tolvaj 15 ezüst karkötőt vitt el közel 200 ezer  forint értékben.

A kiskunfélegyházi rendőrök nyomozócsoportot állítottak fel az elkövető mielőbbi beazonosítása érdekében. Beszerezték a környék kameráinak felvételeit, és elemezni kezdték azokat. A felvételeken egy férfi volt látható, aki felvett a földről egy téglát, és az üzlet irányába indult vele.

police.hu

A rendőrök a város kameráinak segítségével lekövették a tolvaj útvonalát, majd a nyomozás eredményeként tegnap elfogtak és őrizetbe vettek egy 28 éves helyi férfit. A terheltnek sérülések voltak a kezén, így gyanítani lehetett, hogy az üvegvitrin betörésénél szerezhette azokat.

A nyomozók kihallgatták a gyanúsítottat, aki beismerte bűnösségét. Azt is elmondta, hogy az elkövetéskor használt ruhát egy hajléktalannak adta, az ékszereket pedig egy csatornalefolyóba dobta. A nyomozók kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik