Belföld

Eltörte a bordáit, majd sorsára hagyta az eszméletlen, vérző exét, ez vár rá

Getty Images
Getty Images

Súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat a Kiskunhalasi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki ittasan rátört a volt élettársára éjjel, és ököllel addig ütötte a nőt, míg eszméletét nem veszítette. Ezután a sorozat bordatörést szenvedett, vérző nőt magára hagyta és elmenekült.

A vádirat szerint a férfi 2020 végétől 2021 júniusáig együtt élt a nővel egy Kiskunhalas környéki tanyán. Ittas állapotban azonban rendszeresen bántalmazta az asszonyt: hol tenyérrel, hol ököllel ütötte meg, de volt, hogy lefejelte. Emiatt az élettársi kapcsolatuk tavaly nyáron véget ért és a nő először a lányához, majd a községben albérletbe költözött.

A Bács Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi július 19-én késő este ittasan megjelent volt élettársa albérleténél, ahol a zárt kapun átugorva, az albérlet ajtaját benyomva bement az otthonába. Ott először szidalmazni kezdte, majd ököllel eszméletlenre verte. A támadó ezután a többszörös bordatörést szenvedett, vérző asszonyt magára hagyta és elmenekült.

Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszakkal vádolt férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik