Belföld

Karóval követelte az előleget, majd elütötte megbízóját egy szentesi favágó

Elfogták a szentesi rendőrök azt a helyi férfit, aki úgy követelt pénzt a megbízójától hogy még csak el sem kezdte a munkát. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 31 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy néhány nappal ezelőtt megjelent a sértettnél, akivel abban állapodott meg korábban, hogy fákat vág ki nála. Ezért azonban előleleget kért.

A megbízó tartott a csalástól, ezért a munkadíjat csak utólag akarta kifizetni. Ezt az ajánlatot azonban feltételezett elkövető nem volt hajlandó elfogadni. A férfi agresszívan követelte az el nem végzett munka előlegét, és egy fa karóval fenyegette a megbízóját, majd az autójával távozás előtt el is ütötte.

Az erőszakos munkavállalót a rendőrök rövid időn belül azonosították és előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra. Kiderült, hogy a férfi egy helyi kocsmából egy pénztárcát is ellopott tavaly nyáron, melyben több mint 60 ezer forint készpénz volt.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. Ellene lopás vétség, önbíráskodás és súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik