Belföld

Szerdától korlátozzák a forgalmat az Andrássy úton

MTVA/Bizományosi: Róka László
MTVA/Bizományosi: Róka László

Megemlékezés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz február 23. és február 27. között a VI. kerületben, időszakosan lezárják az Andrássy utat is –  közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.

A rendőrség figyelmeztetett, hogy szerdán 18 órától vasárnap 6 óráig tilos megállni az Andrássy út páros oldali szervizútján, a Vörösmarty utca és a Csengery utca között, a Csengery utca mindkét oldalán, az Andrássy út és az Aradi utca között.

Hozzátették, hogy péntek 15 órától vasárnap 6 óráig tilos megállni az Andrássy út mindkét oldali szervizútján, az Oktogon és az Izabella utca között, az Aradi utca páratlan oldalán, a Csengery utca és a Vörösmarty utca között, a Vörösmarty utca mindkét oldalán, az Aradi utca és a Hunyadi tér között, és a Csengery utca mindkét oldalán, az Andrássy út és a Hunyadi tér között.

Közölték azt is, hogy már csütörtök 14 órától vasárnap 6 óráig lezárják az Andrássy út páros oldali szervizútját a Vörösmarty utca és a Csengery utca között. Péntek 15 órától vasárnap 6 óráig az Andrássy utat az Oktogon és Izabella utca között, az Eötvös utcát az Andrássy út és a Szófia utca között, a Csengery utcát az Aradi utca és a Hunyadi tér között, a Vörösmarty utcát a Hunyadi tér és az Aradi utca között zárják le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik