Belföld

Üzenetet küldött egy szegedi rendőrnek, hogy megöleti, ha egyedül lesz az utcán

Vádat emelt a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki megöléssel fenyegetett meg egy szegedi rendőrt, majd a vele szemben intézkedőket is becsmérelte.

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint  nő egy korábbi büntető ügyéből ismerte a rendőrként dolgozó férfit, akivel egy üzenetküldő alkalmazáson keresztül félelemkeltés céljából felvette a kapcsolatot. Ezután 2020. december másodikán írásban, majd azt megismételve hangüzenetben közölte a rendőrrel, hogy megtalálja, és megöleti, ha egyedül lesz az utcán, és ha az kell, akkor vér fog folyni.

Egy nappal korábban a nő a lánya osztálytársának édesanyját fenyegette meg egy korábbi incidens miatt azzal, hogy nem élhet nyugalomban, soha nem tudhatja, hogy mikor fogja megtámadni, valamint a sértett lányának a halálát is kilátásba helyezte.

De nemcsak ezek miatt kell a nőnek felelnie. Két rendőr a nyomkövető eszközt akarta ellenőrizni tavaly februárban a nő szegedi lakásán. Az elkövető a rendőrök hivatásával összefüggésben becsmérlő kijelentéseket tett az intézkedés során. A járási ügyészség hivatalos személy sérelmére elkövetett zaklatással és becsületsértéssel vádolja az elkövetőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik