Belföld

Vascsővel támadt a volt kollégájára egy férfi a környei trafikban – videóval

Vádat emelt a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a garázdasággal és testi sértés kísérletével gyanúsított férfival szemben, aki tavaly augusztusban vascsővel támadt a volt munkatársára a dohányboltban.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint az elkövető és a későbbi áldozata munkatársak voltak, az elkövetőnek új munkahelye lett, amelyet követően a közösségi alkalmazáson kölcsönösen sértegették egymást.

Ilyen előzmények után elkövető kocsival haladt Környén, amikor észrevette a dohánybolt előtt haragosát. A férfi kérdőre vonta a volt munkatársát, majd szóváltás közben ököllel többször is megütötte, lábával megrúgta, eközben a sértettnek leesett a szemüvege. Ezután az elkövető elővett egy vascsövet a kocsijából, és azzal a dohányboltba menekülő volt kollégája után futott.

A dohányboltban a férfi a vascsővel kétszer is az áldozata feje irányába ütött, de az ütések a védekezésül feje fölé tartott bal alkarját érték. A megvert személy nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést, pénzbüntetést kért az elkövetőre azzal, hogy a próbaidőre rendelje el a pártfogó felügyeletét, valamint kötelezze arra, hogy a próbaidő alatt részt vegyen egy indulatkezelési tréningen is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik