Belföld

Videón a villamosmegállóban elfogott budapesti gyújtogató

police.hu
police.hu

Felgyújtottak egy kocsit péntek éjszaka Budapesten, a Francia úton. Hat perccel később egy másik hasonló esetről kaptak bejelentést a BRFK munkatársai. A BRFK tájékoztatása szerint ez egy Kerepesi úton lévő gyógyszertárról szólt, aminek valaki betörte az ablakát, majd égő papírzacskót dobott az épületbe,

A kigyulladt autót a tűzoltók eloltották, a tűzvizsgáló pedig megállapította, hogy szándékos gyújtogatás történt. A gyógyszertár szerencsére nem gyulladt ki, mivel az oda bedobott papír gyorsan elégett.

police.hu

A hívásokat fogadó és a rendőröket irányító ügyeletesnek feltűnt a két eset közötti hasonlóság, így a második bűncselekményt bejelentő állampolgárral folyamatosan tartotta a kapcsolatot, és a tőle kapott személyleírást továbbította a főváros területén járőröző összes kollégájának.

Az ügyeletes, Nagy József és a budapesti rendőrök közös munkájának köszönhetően két órán beül az Egressy út és a Hungária körút kereszteződésénél lévő villamosmegállóban elfogták R. Sándort. A rongálással gyanúsított 48 éves férfit őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik