Belföld

Belopózott a 92 éves nőhöz a tolvaj, majd levetkőzött és arra kérte, simogassa a nemi szervét

police.hu
police.hu

Vádat emelt a Balassagyarmati Járási Ügyészség azzal a 21 éves endrefalvai férfival szemben, aki egy 92 éves asszony házában mutogatta a nemi szervét, majd kifosztotta az idős asszonyt.

A férfi tavaly novemberben ittasan elhatározta, hogy pénzt szerez az utcájukban lakó 92 éves beteges asszonytól. A hajnali órákban háza nyitott kapuján át bement hozzá, majd letolt nadrággal az ágyára ült és megkérte, hogy simogassa meg a nemi szervét. A nyugdíjas nő erre nem volt hajlandó, és távozásra szólította fel az ittas fiatalt, aki ehelyett letolt nadrággal sétálni kezdett.

Eközben észrevette, hogy a rémült, idős asszony pénztárcája a párnája alatt van elrejtve, kivette, elvette a benne lévő 4 ezer 500 forintot, majd távozott.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség szeméremsértés, magánlaksértés és kifosztás elkövetése miatt emelt vádat a fiatallal szemben. A bűncselekmények súlyára figyelemmel börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Arra az esetre, ha a cselekmény elkövetése óta letartóztatásban lévő férfi az előkészítő ülésen beismeri a tettét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, az ügyészség 2 év 3 hónap börtönbüntetés és 3 év közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik