Belföld

Kocsma előtt bokszolták le a régi vitájukat, volt aki videózott, mások drukkoltak

Kocsma előtt bokszolta le a régóta fennálló vitáját két jó erőben lévő fiatalember Kadarkút közelében. Két másik férfi hangosan kiabálva, jó tanácsokkal biztatta őket, hogy biztosan minden flottul menjen. A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság miatt állítja mind a négy férfit bíróság elé.

A Somogy Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a 20 éves verekedő a testvérével és a barátjával ment Kadarkútról a szomszéd községben található kocsmához, hogy megbeszélje a régóta fennálló vitáját a 24 éves haragosával.

 

Ez olyannyira jól sikerült, hogy a kocsma előtt kialakult szóváltás hamar dulakodássá fajult, majd az elkövetők körülbelül 3-4 percen keresztül lökdösték, rángatták, ütötték és rugdosták egymást.

Mindeközben a fiatalabb férfi testvére és barátja – abból a célból, hogy a másik vádlottat megfélemlítsék, illetve az általuk támogatott felet biztassák – hangosan kiabálva tanácsokkal látták el a verekedőket. Ezért nekik bűnsegédeknek kell felelniük a bíróság előtt a tavaly áprilisban történtek miatt.

Az ügyészség az idősebb verekedőre közérdekű munkát, a büntetett előéletű fiatalabb riválisára pedig elzárást kért. Az egyik bűnsegédre pénzbüntetést, a másikra pedig próbára bocsátást kértek.

Olvasói sztorik