Belföld

Megcsalás állhat a brutális tokodi férjgyilkosság mögött

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal az 56 éves nővel szemben, aki 2020 áprilisában egy késsel megölte a férjét Tokodon. M. F.-né összeszólalkozott a párjával, majd magához vett a konyhában egy kést, és szívtájékon szúrta vele a férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Az esetről a nő egyik hozzátartozója értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök elfogták az asszonyt, akit előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A nő beismerte tettét. Elmondta, hogy aznap közösen italozott a férjével, és a korábbi sérelmeken vitatkoztak össze. Úgy tudjuk, hogy egy korábbi megcsalási ügy lehetett az egyik mozgatórugója az ügynek. Az épp vacsorát készítő nő a vita hevében végül kést ragadott, és megszúrta a férfit.

police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság lezárta az emberöléssel gyanúsított nő ügyét, és vádemelési javaslattal megküldte az ügyészség felé.

A nőnek egyébként már nem ez volt ez első ilyen jellegű bűncselekménye: 2006-ban is büntetőeljárás folyt ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt, akkor az egyik fiát szúrta több alkalommal is mellkason.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik